Nationaal Park Experience

Wil jij het Nationaal Park maximaal beleven? Kies dan voor één van de Nationaal Park Experiences. Je gaat op pad met een Nationaal Park Ranger die je meeneemt naar de mooiste, geheime plekken, én daar in geuren en kleuren over vertelt. Je ziet, leert en ervaart dingen die je anders nooit zou ervaren. 


Rangers?
Onze Nationaal Park Rangers zijn het uitgelezen gezelschap om het Nationaal Park te verkennen. Rangers zijn natuurkenners die het gebied kennen als hun broekzak, en met veel passie en humor hun liefde voor de natuur delen. Alle rangers hebben een kwalitatieve opleiding genoten om jou door het Nationaal Park te gidsen. Elke Ranger is gespecialiseerd in een bepaald thema.

Hoe deelnemen?

Voor wie?
Onze Rangers bieden activiteiten/National Park Experiences aan voor alle leeftijden en doelgroepen. Er is voor ieder wat wils.

Moeilijk kiezen? Selecteer hieronder je voorkeur en klik op filter. De meeste activiteiten zijn wandelingen, maar je kan ook een Ranger te fiets of paard boeken. Voor mensen met een beperking zijn er aangepaste activiteiten. 

RANGERACTIVITEITEN