Nationaal Park Experience

Wil jij het Nationaal Park maximaal beleven? Kies dan voor de Nationaal Park Experience. Je gaat op pad met een Nationaal Park Ranger die je meeneemt naar de mooiste, geheime plekken, én daar in geuren en kleuren over vertelt. Je ziet, leert en ervaart dingen die je anders nooit zou ervaren. 

Rangers?

Onze Nationaal Park Rangers zijn het uitgelezen gezelschap om het Nationaal Park te verkennen. Rangers zijn natuurkenners die het gebied kennen als hun broekzak, en met veel passie en humor hun liefde voor de natuur delen. Alle rangers hebben een kwalitatieve opleiding genoten om jou door het Nationaal Park te gidsen. Elke Ranger is gespecialiseerd in een bepaald thema.
 

Hoe deelnemen?
  • Op individuele basis via onze activiteitenkalender: Elke 1e en 3e zondag van de maand staat een Ranger klaar aan één van de toegangspoorten. Je hoeft enkel in te schrijven, en ter plekke tijdig op te dagen. Je betaalt slechts een kleine deelnameprijs (meestal 2€). Je kan voor jezelf inschrijven of voor meerdere personen zoals je gezin of vriendengroep. Kies een activiteiten uit onze kalender, schrijf in, en kom naar de afspreekplek. Daarna neemt de Ranger over, en organiseert een gezellige en leerrijke namiddag. Klik hier voor de kalenderactiviteiten.
     
  • Met je eigen groep: Boek je eigen Ranger voor jouw groep/gezelschap/vereniging/school: je reserveert een activiteit uit het onderstaande aanbod en bepaalt zelf het tijdstip (3 weken op voorhand) en de locatie. Meer info: +32(0)89 65 56 51, rangers@rlkm.beKlik hier voor de annuleringsvoorwaarden.
     
Voor wie?

Onze Rangers bieden activiteiten aan voor alle leeftijden en doelgroepen. Er is voor ieder wat wils.

Moeilijk kiezen? Selecteer hieronder je voorkeur en klik op filter. De meeste activiteiten zijn wandelingen, maar je kan ook een Ranger te fiets of paard boeken. Voor mensen met een beperking zijn er aangepaste activiteiten. 

RANGERACTIVITEITEN