Kalender

In het Nationaal Park Hoge Kempen valt heel wat te beleven. Alle activiteiten in en rond het Nationaal Park Hoge Kempen vind je op deze pagina.

Rangeractiviteiten:

Op regelmatige momenten organiseren we een rangeractiviteit. Dan neemt onze Ranger (de Nationaal Park gids) je mee op pad naar de mooiste plekjes. Je leert op een ontspannende en leuke manier over de natuur en al zijn verrassingen.

Elke rangeractiviteit start aan één van onze Toegangspoorten. Daar trekken we de natuur in in een kleine groep. Inschrijven is verplicht. Je kan inschrijven als gezin, alleenstaande of met vrienden. Bij veel inschrijvingen, splitsen we de groep op om het gezellig te houden. De prijs voor een belevingsvolle wandeling van twee of drie uur met onderhoudende toelichting van een lokale Ranger is slechts 3€. Voor een kind jonger dan 12 jaar, betaal je 2€. Sommige activiteiten zijn zelfs gratis!

Na inschrijving, en (indien nodig) betaling, ontvang je een bevestigingsmail en een QR-code die de Ranger kan opvragen om te scannen. Je moet dit niet uitprinten, als je de mail op je smartphone bewaart, is dat voldoende.

Veel plezier alvast!

Activiteiten in en rond het Nationaal Park Hoge Kempen, georganiseerd door externe partijen:

05/10

14/10

15/10

19/10

27/10

28/10

30/10

Pagina's