Jouw bankje in de natuur

Twee vliegen in één klap heet dat dan: Het goede doel steunen, én je eigen bankje in het Nationaal Park Hoge Kempen. Wie wil dat niet?

Het Nationaal Park is er ook voor jou, en dat kan je zelfs heel persoonlijk maken door een bankje te sponsoren in jouw favoriete gebied. Hoe werkt het?

  • Kies jouw favoriete gebied waar je denkt dat een bankje niet zou misstaan
  • Verzamel minimum 500€ (op jezelf , of samen met anderen)
  • Doneer het bedrag via ons "steun-programma"
  • Stuur een mailtje naar met jouw verhaal: waarom je een bankje wil, een gedicht, waarom deze plek speciaal is, met wie je geld hebt samengelegd,... 

Zodra we jouw bericht en het bedrag ontvangen hebben, gaan we aan de slag om jouw bank te maken. We houden je via mail op de hoogte, en uiteraard laten we weten wanneer de bank er staat, zodat jij de eerste bent die er een selfie kan nemen. 

 

 

 

Deze natuurliefhebbers gingen je voor en hebben hun eigen bankje temidden van de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen

Suzanne Maes:

Suzannes verzamelde voor haar verjaardag 500€ bij vrienden en familie. Daarmee sponsorde ze een bankje in de buurt van het National Park Visitor Center waar ze vrijwilligerswerk doet. Suzanne koos voor onderstaande tekst:

Hier zijn we dan :jij, ik, wij
Voor de eerste, de vijfde, de zevende keer.... 
Het doet er niet toe, je bent Welkom.