Blogs & Reviews

          BLOGS

Marlies van Bergfamilie
schreef een leuke blog over haar avonturen op de National Park Trail.

Lisa en Jurian van Somewhereoutdoor.be 
schreven een blog over de 4 - daagse op de National Park Trail.

Stefanie op solo-avontuur
 

          REVIEWS

Wyckmans Emmanuëlla
Het was prachtig. Dag 3 vond ik de mooiste. Voor mij zaten er stukken in die ik nog nooit deed. Chapeau aan de mensen die deze bewegwijzering uitgezet hebben. Dank u wel aan de vriendelijke medewerkers en de enthousiaste rangers die met zoveel liefde over de natuur praten. In ieder geval voor herhaling vatbaar.

Vicky Leplae
4 daagjes gestapt, gewoon pràchtig het nationaal park hoge kempen, fantastische wandelingen gemaakt, ik heb er met volle teugen van genoten, de rust, de stilte en de prachtige natuur, om heel erg stil van te worden.... zeker voor herhaling vatbaar, top organisatie, een hele dikke pluim voor iedereen die hier heeft aan meegewerkt, ik heb gene voorkeur voor een bepaalde etappe, ik heb gewoon super genoten van elke wandeling.

Betty Moureaux
Het was SUPER - TOP!
Prachtige parcours met zeer goede bewegwijzering.

Geert Coenen
Etappe 2 vond ik de mooiste... maar het geheel overtrof de verschillende delen... ik heb ge-no-ten!! 

Eliane Opdenakker
Was heel goed. We hebben genoten de vier dagen ook al wonen we in Maasmechelen en konden we heel veel wegen en gaan we dagelijks daar wandelen . Zijn we toch wegen tegen gekomen waar we nog niet waren geweest. Ik vond ze alle vier mooi.

Yvonne Munnikhof
Voor mij was ook de hike als geheel fantastisch! Iedere etappe had zijn eigen mooie plekjes en bijzonderheden. De organisatie was top! Ik ga hier nog heel veel van nagenieten en kom zeker terug.

Marit van der Helden
Heel veel complimentjes aan de organisatie, alle medewerkers en de aardige Rangers! Het was fantastisch georganiseerd! De top-bewegwijzering ( van Burocad) is een voorbeeld voor de Nederlandse Dutch Mountain Trail. Het zusje van deze lange-afstandswandeling in Limburg. Dag HOGE KEMPEN, we hebben genote

Luc Van den Heuvel
Ik heb de 4-daagse meegewandeld. Topparcours en zéér zeker ook een toporganisatie. Ik woon op amper 15 km van de duinengordel en vandaag was de 1e keer dat ik er was. Zonde om - na 55 jaar - nu pas deze mooie natuur te ontdekken. We komen zeker terug, en snel !

Tine Van Esser
4 dagen afgerond, waarvan 3 als ‘rugzaktraining’. Genoten van de eerste tot de laatste minuut. Dankjewel voor de toporganisatie!!

Marc Schodts
De vier wandeldagen vandaag afgerond. 100 Km door het prachtige Park Hoge Kempen. Zeer afwsselend landschap, prachtige natuur en een uitstekende organisatie. Dikke pluim voor de rangers van dienst.

Senne Tielens
Top trail 

1001 Hikes
We hebben alle vier de etappes gelopen. Dat was af en toe best zwaar, maar zeker de moeite waard. Wat een mooie trail!