Horeca - Overnachten

Er is voor ieder wat wils op en rond de National Park Trail. Je kan overnachten in een B&B, een hotel, een bungalowpark, een vakantiewoning (Airbnb), of een camping waar je jouw eigen tent kan opzetten. Op onderstaande kaart, vind je een overzicht van alle accommodaties.

Wildkamperen is verboden in België, maar er zijn genoeg gastvrije Limburgers die hun tuin openstellen voor jouw tent. Kijk op Campspace of Welcome to my garden. Daarnaast hebben we een uitgewerkte Camping trail, waarbij je de National Park Trail wandelt van kampplek naar kampplek.

COMFORT TIP: B&B De Haerlekijn in Meeswijk biedt ook vervoer aan om je naar de start van de etappe te brengen, en je op te pikken bij het eindpunt; zie ons Trail Arrangement

Uiteraard is het ook belangrijk om te weten waar je iets kan eten/drinken. Klik op "Restaurant/café" voor een overzicht van de servicepunten waar je terecht kan voor een hapje of een drankje, toilet, water bij te vullen, enzoverder.

 

Klik op de twee pijltjes in de linkerbovenhoek om de filters te kiezen.

Via Komoot, kan je in onderstaande routeplanner je etappe kiezen. Klik daarna op "aanpassen" en op de "+" om een waypoint toe te voegen. Een waypoint kan een camping, hotel, B&B, vakantiewoning, ... zijn.