Horeca - Overnachten

Er is voor ieder wat wils op en rond de National Park Trail. Je kan overnachten in een B&B, een hotel, een bungalowpark, een vakantiewoning (Airbnb), of een camping waar je jouw eigen tent kan opzetten. Op onderstaande kaart, vind je een overzicht van alle accommodaties.

Wildkamperen is verboden in België, maar er zijn genoeg gastvrije Limburgers die hun tuin openstellen voor jouw tent. Kijk op Campspace of Welcome to my garden

COMFORT TIP: B&B De Haerlekijn in Meeswijk biedt ook vervoer aan om je naar de start van de etappe te brengen, en je op te pikken bij het eindpunt; zie ons Trail Arrangement

 

Hoogtepunten arrangement

Wil je al die hoogtepunten van de National Park Trail ook wel eens ervaren, maar vind je 25 km per dag net teveel, of heb je geen 4 dagen tijd? Dan hebben we een arrangement voor jou waarbij je met kortere luswandelingen al de hoogtepunten van het Nationaal Park kan ervaren. Je wandelt drie dagen tussen de 14 km en 25 km per dag. Je kan het aantal kilometers en de routes zelf kiezen. Meer details vind je hier.


Uiteraard is het ook belangrijk om te weten waar je iets kan eten/drinken. Klik op "Restaurant/café" voor een overzicht van de servicepunten waar je terecht kan voor een hapje of een drankje, toilet, water bij te vullen, enzoverder.

 

Klik op de twee pijltjes in de linkerbovenhoek om de filters te kiezen.

Via Komoot, kan je in onderstaande routeplanner je etappe kiezen. Klik daarna op "aanpassen" en op de "+" om een waypoint toe te voegen. Een waypoint kan een camping, hotel, B&B, vakantiewoning, ... zijn.