Trail Arrangement

Foto: Toine Lenssen

Heb je wel zin om de prachtige National Park Trail te wandelen, maar niet de tijd/zin om alles te organiseren? Dan hebben wij voor jou een volledig ontzorgd arrangement samengesteld in samenwerking met B&B Haerlekijn. Met één druk op de knop is alles geregeld. Jij hoeft enkel nog te wandelen.

Het Trail Arrangement omvat volgende:

  • Vier overnachtingen met uitgebreid ontbijt in een gezellige B&B. Inclusief bed- en badlinnen, gebruik van tuin/terras/carport/fietsenstalling, en onbeperkt koffie/thee/fruit

  • Lunchpakket; vrij samen te stellen tijdens het ontbijt. Er kan met wensen rekening gehouden worden.

  • Inbegrepen Vervoer van en naar de start/eindplekken; éénmaal daags brengen of oppikken. In principe betekent dit dat de gastheer na het ontbijt meerijdt met jou tot aan het eindpunt van de dag. Daar parkeer je de auto, en de gastheer brengt je met zijn vervoer naar de startplek, zodat je op eigen tempo naar je eigen wagen kan wandelen. (Indien gewenst is oppikken bij het eindpunt ook mogelijk, maar niet wenselijk)

  • Wandelkaart: de gloednieuwe topografische kaart t.w.v. 10€

  • GPX-tracks en een Komoot-code (8,99€) om de komoot-app te kunnen gebruiken

  • Tips voor diner: seizoensafhankelijk kan je, optioneel, ook een diner verkrijgen bij de B&B. En anders krijg je voldoende tips om in de buurt lekker en gevarieerd te eten (op fietsafstand, de "huisfiets" kan je gratis gebruiken). Ook dit moet je dus zelf niet uitzoeken.

  • Donatie aan het Nationaal Park Fonds


Prijs: De prijs voor dit ontzorgde arrangement is 310€ per persoon, op basis van een kamer voor 2 personen. Voor een singlekamer betaal je 485€. In de prijs zit een donatie aan het Nationaal park Hoge Kempen, zodat we de kwaliteit van de trail hoog kunnen houden.

Vul onderaand deze pagina jouw wensen in, en we contacteren je zo snel mogelijk. 
 

Hoogtepunten arrangement

Wil je al die hoogtepunten van de National Park Trail ook wel eens ervaren, maar vind je 25km per dag net teveel, of heb je geen 4 dagen tijd? Dan hebben we een arrangement voor jou waarbij je met kortere luswandelingen al de hoogtepunten van het Nationaal Park kan ervaren. Je wandelt drie dagen tussen de 14km en 25km per dag. Je kan het aantal kilometers en de routes zelf kiezen. Meer details vind je hier.

Beschikbaarheid Trail Arrangement