Overnachten

Of je nu één of meerdere dagen komt wandelen, het is altijd leuk om na een stevige wandeling dichtbij de aankomst een goede slaapplek te hebben. Er zijn twee mogelijkheden om je overnachtingen te voorzien:

*Wil je niet alleen wandelen, of zoek je nog een leuke wandelgroep? Dan kan je mee met een wandelgroepsreis via onze partners Andersreizen en Bootz. Zij organiseren een "Hiking-Festival-arrangement" met 3 overnachtingen, maaltijden en bagagetransport. Je wandelt mee in een groep van maximaal 14 personen met een begeleider die het voortouw neemt. Je verblijft in een tweepersoonstent, die je deelt met een andere wandelaar of je neemt je eigen tent mee. Je verblijft op unieke plekken (exclusief voor het Hiking Festival), en ontbijt/lunch/diner worden voor jou verzorgd. Alle info over deze groepsformule vind je op Bootz.be (voor jongeren tussen 18 - 35 jaar)  en Andersreizen.be (voor alle leeftijden) . Je boekt dan jouw hele arrangement via Bootz of Anders Reizen en hoeft geen apart ticket te kopen.

Indien je graag wil deelnemen aan dit arrangement, maar je kan je niet vrijmaken op 3-6 juni, dan kan je mee met een andere wandelgroep (april/juli/augustus/september) of op individuele basis (vanaf twee personen, alle data mogelijk).

*Je kiest zelf jouw accommodatie. Dat kan een B&B zijn, een hotel, een vakantiewoning (Airbnb), of een camping waar je jouw eigen tent kan opzetten. Op onderstaande kaart, vind je een overzicht van alle accommodaties in de buurt van de National Park Trail. Er is voor ieder wat wils.
Wildkamperen is verboden in België, maar er zijn genoeg gastvrije Limburgers die hun tuin openstellen voor jouw tent. Kijk op Campspace of Welcome to my garden.

Klik op de twee pijltjes in de linkerbovenhoek om de filters te kiezen.