Wandelen in groep

GroepWandelWeekenden

Het Nationaal Park Hoge Kempen is het enige Nationaal Park in Vlaanderen, en dé wandelplek van België! In december 2022 is onze National Park Trail verkozen tot de 25 beste wandelingen van Europa. Wil jij ook graag een bezoekje brengen aan dit gevarieerde natuurpark, en zoek je gelijkgezinden om samen de mooiste routes van het Nationaal Park te wandelen? Schrijf je dan nu in voor één van onze GroepWandelWeekenden!

Tijdens onze GroepWandelWeekenden maken we wandelingen van 10-15 km met een begeleider/Nationaal Park Ranger. Met de Ranger krijg je zelfs toegang tot exclusieve wandelpaden. Een groep bestaat uit maximum volwassenen (18+), en je kan inschrijven met vrienden/vriendinnen, als koppel of alleen. 80% van de groep bestaat meestal uit wandelaars die alleen inschrijven, aangevuld door een koppel of twee vrienden die samen inschrijven. 


Alles is geregeld: hotelovernachtingen, maaltijden, wandelroutes, activiteiten, ... Jij moet enkel genieten. Je krijgt enkele dagen voor vertrek de "reisinfo" met alle praktische info. De meeste weekends beginnen vrijdagnamiddag, maar je kan ook vrijdagavond aansluiten. We eindigen zondag in de late namiddag, in overleg met de groep. 

Schrijf je in of neem een optie op de twee volgende wandelweekends, en laat je verbazen door de spectaculaire natuur.

TIP: Eind augustus staat de paarse heide in de bloei, en kleurt het hele landschap rond de Mechelse Heide paars. Mis dit uniek natuurfenomeen niet!

Het Nationaal Park in 1 minuut!