1% for nature

Wil jij als bedrijf het verschil maken door duurzaam te ondernemen? Wil je impact creëren en meewerken aan een mooie toekomst? Investeer dan in lokale natuur zodat ook onze kinderen nog van de prachtige Vlaamse natuur kunnen genieten.

Met ons 1% for nature-programma willen we bedrijven helpen met om hun MVO-doelstellingen (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) of SDG's (Sustainabel Development Goals) te behalen. Zoek jij een interessant natuurproject om een deel van je winst (bv. 1%) in te investeren, dan hebben we verschillende mooie natuurprojecten waar jouw bedrijf aan kan bijdragen.

Hoe werkt het?
 

  1. Kies een project waarin je wil investeren uit ons aanbod, het aanbod wordt elk kwartaal geactualiseerd.
  2. Bepaal een budget dat je wil investeren.
  3. Neem contact op en wij begeleiden je verder in het proces.
  4. Tijdens en aan het einde van het project bezorgen wij je communicatiemateriaal (footage, teksten, logo's,...) zodat je jouw community kan informeren over het natuurproject dat je steunt.

Wie ging je al voor?

Natuurhuisje logo

Bekijk het mooie voorbeeld van Natuurhuisje dat een deel van zijn winst (7.300 euro) heeft gedoneerd ter herstel van dottergraslanden in het Nationaal Park Hoge Kempen. Met de aanleg van weidepoelen en een plankenpad geven ze boomkikkers, reptielen en bestuivers weer een fijne thuis vol biodiversiteit.