Komoot

Komoot regiopakket

Komoot is een wereldwijd routeplatform met wandel-,fiets-, en mountainbikeroutes. Je kan er zelf je routes plannen of een bestaande route bekijken en downloaden. Uiteraard staan onze wandel-, fiets- en mountainbikeroutes op Komoot en kan je zo je bezoek aan het Nationaal Park Hoge Kempen perfect voorbereiden. Komoot kan je ook als app downloaden, zo kan je onze routes navigeren op je smartphone.

Om een route op te slaan en te navigeren maak je eerst een gratis profiel aan op Komoot.nl of via de app (Android/Apple). Volg ons op Komoot om onze routes te bekijken, waarbij je handige informatie vindt zoals een routebeschrijving, de afstand, de hoogtemeters, de ondergrond, en foto's.

Heb je een leuke route gevonden in ons aanbod op Komoot dan zijn er 2 mogelijkheden:

  • Je kan de route downloaden als een GPX-bestand. Deze GPX is een digitale versie van je route, en kan je bekijken op een wandel/fiets-gps (bv. Garmin) of op een smartphone. Met een route-app (bv RouteYou, Strava, Ranger, GPX viewer, ...) kan je dan de route-gpx volgen tijdens je wandeling (navigeren). Je kan de GPX-downloaden op je computer en dan het GPX-bestand op je smartphone zetten, om het daar met de route-app open te doen, en dan het navigeren te starten. 
  • Nog makkelijker is om Komoot als navigatie-app te gebruiken. Je hoeft dan geen GPX te downloaden want onze routes staan al in Komoot. Je klikt gewoon op de route/tour die je wil wandelen/fietsen, en Komoot laat op je telefoon de route zien, en navigeert je op de route.

Echter om de route te downloaden en/of de navigatie te gebruiken, moet je een "regio ontgrendelen". Dit betekent dat je een digitale kaart koopt van een bepaalde regio om die functies te kunnen gebruiken. Het Nationaal Park Hoge Kempen valt onder het regiopakket "Limburg-Antwerpen-Brabant-Brussel". Deze regiokaart kost éénmalig €8,99 en hiermee kan je de rest van je leven alle routes van deze regio gebruiken.

En het wordt nog beter, want wij geven jou een gratis regiopakket! Met de code kan je het regiopakket ("Limburg-Antwerpen-Brabant-Brussel") GRATIS ontgrendelen, en bespaar je dus € 8,99.

Gratis regiopakket Komoot

Hoe werkt het?

  1. Klik op onderstaande knop om je gratis regiopakket aan te vragen.
  2. Je ontvangt een unieke code in je mailbox.
  3. Geef deze code in op www.komoot.com/g om je gratis regiopakket te ontgrendelen.
  4. Je kan nu elke route in het Nationaal Park Hoge Kempen downloaden of in de Komoot-app navigeren.