Modderdag bij Lieteberg op vrijdag 28 juni

Datum: 
Locatie: 
Bezoekerscentrum Lieteberg
Stalkerweg z/n 0
3690 Zutendaal
BE

Vies worden mag op Modderdag!

Bij Lieteberg vieren we Internationale Modderdag op vrijdag 28 juni: iedereen mag dan op blote voeten komen genieten aan groepstarief: een ticket voor het Blotevoetenpad kost dan slechts 5 euro i.p.v. 7,5 euro.

Wist je dat modder een heilzame werking heeft voor je huid en bloedsomloop? Wandelen door modder op blote voeten is een bijzondere manier om de natuur te beleven. En dat kan je nergens beter dan bij Lieteberg op het mooiste Blotevoetenpad van Vlaanderen!

Kom samen met je (klein)kinderen genieten. Ervaar de bijzondere prikkels van gras, hout, stenen, boom- en kokossnippers. Maar nog plezanter: geef je benen en voeten een heerlijke moddermassage in de leemkuil. Of laat de kinderen een modderbad nemen in één van de modderpoelen onderweg. En ook een moddervlek op je neus? Op modderdag mag het allemaal! Want als vies worden kan en mag, ontdekken en leren kinderen meer!

Avontuur, plezier en gezonde buitenlucht verzekerd! Zo een heerlijke (modder)dag samen, wedden dat dat blijft plakken?

Tip voor mama en papa: op het einde van het parcours van de blotevoetenwandeling zijn er kraantjes voorzien waar je je voeten kan spoelen. Breng dus zeker een handdoek mee! En reservekledij voor je ravotters?

Trek je schoenen uit! Vies worden mag!

Vrijdag 28 juni: Bezoekerscentrum Lieteberg open van 10 uur tot 18 uur, laatste vertrek Blotevoetenpad om 16u20. Na sluitingstijd wordt het Blotevoetenpad afgesloten. Let wel, dit voordeelticket is niet te koop via de online ticketshop maar enkel verkrijgbaar aan de kassa op vrijdag 28 juni.

Groepen vanaf 20 personen: vooraf reserveren via www.lieteberg.be 

Alles wat je moet weten voor een heerlijke blotevoetenwandeling vind je hier. info@lieteberg.be
https://www.lieteberg.be