Pink Floyd Special - 50 years 'Dark Side of The Moon'

Datum: 
Locatie: 
Cosmodrome Kattevennen
Planetaruimweg 18
3600 Genk
BE

Stap in een wereld van muzikale en visuele verbeelding met onze exclusieve 360° show ter ere van het 50-jarig bestaan van het legendarische album "The Dark Side of the Moon" van Pink Floyd. 
Deze muziekshow combineert de tijdloze muziek van Pink Floyd met verbluffende visuals van het zonnestelsel en het universum, allemaal gepresenteerd in een adembenemende 360°-projectie.

Deze 'Pink Floyd Special' begint met een voorprogramma, waarin Kevin Van Staeyen ons meeneemt op een reis door de muzikale en conceptuele diepten van "The Dark Side of the Moon". Als een ware kenner van Pink Floyd en zijn iconische frontman Roger Waters, biedt Kevin inzicht in de betekenis en de erfenis van dit baanbrekende album.

Na de show kan je je laten onderdompelen in de wereld van Pink Floyd tijdens een interactieve quiz in Brasserie de Krater, waar je je kennis kan testen en je liefde voor de band kan delen met gelijkgestemde fans.

Mis deze unieke kans niet om de 50e verjaardag van "The Dark Side of the Moon" te vieren. Dit is tevens de allerlaatste kans om deze 360° muziekshow te bekijken, aangezien de show eind maart, wereldwijd, uit roulatie gaat. Tickets zijn beperkt, dus wees er snel bij!kattevennen@genk.Be
089/65.55.55