Heropening Blotevoetenpad

Datum: 
tot
Locatie: 
Bezoekerscentrum Lieteberg
Stalkerweg z/n 0
3690 Zutendaal
BE

Beleef de natuur op blote voeten en geniet van een plezante uitstap met familie en vrienden.

Joepie! Vanaf zaterdag 16 maart kan je weer op blote voeten komen genieten bij Bezoekerscentrum Lieteberg. Avontuur en plezier verzekerd! Laat je voeten de bijzondere prikkels van hout, stenen, kokossnippers, gras en leem ervaren op een zorgvuldig samengesteld parcours van ongeveer 3 km. Klauter op de hangbrug, trotseer modderpoelen en wandel door de verfrissende bergbeek. Beklim de 18 meter hoge uitkijktoren en beloon jezelf met een prachtig uitzicht over het Nationaal Park Hoge Kempen. Houd zeker even halt op de gloednieuwe Jommekestoren om te zien hoe onze bijen ijverig aan het werk zijn rond de bijenkasten.

Achteraf kan je even uitblazen op het gezellige terras van onze Pop-Up Cafetaria met een heerlijk honingbier of ander lekkers. Zin in meer? Ons honingbier, gebrouwen met de honing gemaakt door de bijen op Lieteberg, een ‘Honing Potteke’ van Lieteberg en nog andere lokale producten zijn verkrijgbaar in de Lietebergshop!

Wist je dat?

Wandelen op blote voeten is niet alleen heerlijk ontspannend, het heeft ook andere gezondheidsvoordelen. Zo versterk je de spieren in je voeten, enkels en onderbenen en verbeter je je houding en stabiliteit. Meer info op: https://www.lieteberg.be/nl/op-blote-voeten-goed-voor-je-gezondheid

Vanaf zaterdag 16 maart tot en met zondag 3 november 2024 elke dag open vanaf 10 uur.

Opgelet: na sluitingstijd wordt het blotevoetenpad afgesloten. Check www.lieteberg.be voor de actuele sluitingstijden en het laatste uur van vertrek!

Groepen vanaf 20 personen: vooraf reserveren via www.lieteberg.be info@lieteberg.be
https://www.lieteberg.be/nl