Egg Challenge op het Blotevoetenpad

Datum: 
Locatie: 
Bezoekerscentrum Lieteberg
Stalkerweg z/n 0
3690 Zutendaal
BE

Help! Pier de mier en de paashaas zijn bij het klauteren op het Blotevoetenpad hun paaseieren verloren! Kom samen met vrienden en familie genieten van het paasweekend in Lieteberg en help hen de paaseieren terug te vinden.

Wist je dat de paashaas bij zijn voorbereidingen grote hulp krijgt van 13 kleine helpertjes, waaronder de honingbij, het lieveheersbeestje, de hommel, de dagpauwoog, de penseelkever, … ? In zijn eentje lukt het hem immers niet om een groot zoet paasfeest te geven. Om de helpertjes te bedanken heeft de paashaas samen met Pier de mier paaseieren gemaakt waarop alle 13 helpertjes afgebeeld staan. Maar wat nu …? Tijdens een avontuurlijke wandeling op het Blotevoetenpad zijn de paashaas en Pier de mier deze eieren verloren! Kom jij hen helpen om de 13 mooi versierde eieren terug te vinden? Er zit zelfs een gouden ei tussen! Hou je ogen goed open, want wie het gouden ei kan spotten en hiervan een foto deelt op Facebook of Instagram met #lieteberg, maakt kans op twee gratis combitickets van Lieteberg!

Wanneer?

  • Zaterdag 30/03: open van 10 tot 17 uur: laatste vertrek Blotevoetenpad om 15u20.
  • Paaszondag 31/03 en Paasmaandag 1/04: open van 10 tot 18 uur: laatste vertrek Blotevoetenpad om 16u20.

Verplicht inschrijven vóór 24 maart via www.lieteberg.be

Meld je op dag zelf aan bij de onthaalbalie van Bezoekerscentrum Lieteberg voor je tickets en de Egg Challenge stickerkaart. Na jouw blotevoetentocht ontvang je, op vertoon van je Egg Challenge kaart, lekkere paaseitjes!info@lieteberg.be
https://www.lieteberg.be