Pop-up Expo "Wolven in Limburg"

Pop-up Expo "Wolven in Limburg"

Van 3 september tot en met 31 oktober 2021 kan je in onze toegangspoort "Lieteberg" in Zutendaal terecht voor de vernieuwde pop-up expo ‘Wolven in Limburg’.  Leer alles over het wel en wee van de wolf in de provincie Limburg en ontdek hoe mens en wolf met elkaar kunnen samenleven. 

Je krijgt er antwoorden op vragen als: "Hoe kan je wolven herkennen? Wat eten ze? Wat betekent de terugkeer van de wolf? Waarom kiezen de wolven voor onze provincie?" Op basis van diverse ervaringen uit het buitenland zijn er tips hoe wij kunnen samenleven met wolven en hoe je als veehouder je vee kan beschermen. Ook Roger, de aangereden wolf uit Opoeteren, krijgt een plekje in de tentoonstelling.

De expo is educatief opgesteld met veel interactie waarbij je zintuigen sterk geprikkeld worden. Vergeet echter niet jouw ontdekboekje te vragen! Dat maakt jouw bezoek aan de wolvenexpo nog spannender! De expo bezoeken met een gids? Dat kan zeker! Voor scholen worden gegidste rondleidingen gratis aangeboden. Vraag nu via ons reservatieformulier jouw groepsbezoek aan.

Combineer je bezoek aan de wolvenexpo met een bezoek aan Entomopolis en het Panorama van de Kempen. Ontdek de fascinerende wereld van de insecten, maak kennis met de wolven van Limburg en bewonderen het pronkstuk van Charles Wellens "het Panorama van de Kempen" in al zijn glorie.”

Praktisch:
*Open elke dag van 10u tot 19u
*Gratis toegang
*Horeca en grote parking voorzien