Wandelvakantie

Wandelavontuur Nationaal Park Hoge Kempen

Het Nationaal Park Hoge Kempen is het eerste en grootste Nationaal Park van België, en dé wandelplek van België! In december 2022 is onze National Park Trail verkozen tot de 25 beste wandelingen van Europa. Met meer dan 12.000 ha (20.000 voetbalvelden) aan gevarieerde natuur, en 450km aan wandelpaden is dit een geliefkoosde plek voor vele wandelaars uit binnen- en buitenland. Kom jij ook genieten van het "mooiste panorama van België", de groene heuvels, blauwe meren, paarse heide, gele zandduinen, en eindeloze bossen? Of van de uitgestrekte vlaktes waar een groot deel van "Onze natuur" is opgenomen? Misschien spot je wel zeldzame dieren of planten.

Wij nodigen je alvast uit, met volle Limburgse gastvrijheid, om onze natuur te komen ontdekken. En we hebben voor jou twee ontzorgde arrangementformules uitgewerkt:

  • Op individuele basis: Een wandelarrangement met hotelovernachtingen, maaltijden, kaartmateriaal, GPX-bestanden, een wandelapp, bezoekersgids, drank- en wellnessvouchers, én unieke/exclusieve wandelroutes. Alles voor jou geregeld, jij moet enkel de datum en je gezelschap kiezen, en dan organiseren wij alles. Oh ja, je moet wel zelf wandelen natuurlijk ...
  • In groep: Je sluit aan bij een georganiseerd wandelweekend. Op zeven vaste data, verspreid door het jaar, organiseren we een heus groepsweekend. Je kan individueel inschrijven of met meerdere personen. De meeste mensen schrijven individueel in, zo kan je leuke mede-wandelaars leren kennen. Ook hier wordt alles voor je geregeld: hotel, maaltijden, activiteiten, routes, enzoverder. Een begeleider/Ranger wacht je op bij de eerste wandeling, en neemt je mee op pad. De begeleider organiseert en begeleidt het weekend van vrijdagmiddag (of avond) tot zondagnamiddag. Schrijf je vandaag nog in, en kom wandelen in de mooiste natuur van Vlaanderen terwijl je gelijkgestemden ontmoet. Twee keer gewonnen! Lees er alles over op onze GroepWandelWeekenden.