Professionele samenwerkingen

Evenementen/Teambuildings

Wil je graag een (meerdaags) evenement, teambuilding of bedrijfsdag organiseren in het Nationaal Park Hoge Kempen? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen.  We helpen je op weg om de juiste vergunningen te verkijgen, adviseren over de mooiste locaties in onze 12 000 ha aan natuurpracht, verbinden je met de juiste partners, én nemen je mee in onze communicatie. Uiteraard kan je als samenwerkend bedrijf genieten van kortingen bij logiespartners, activiteiten en Naturinvest. Daarnaast geven we toegang tot exclusieve plekken die voor het grote publiek niet toegankelijk zijn, en kan je genieten van een uniek scala aan natuuractiviteiten dat zijn gelijk niet kent in Vlaanderen. Wij werken een programma op maat uit in samenwerking met onze partners zoals de Nationaal Park Rangers, bushcrafters, logies, outdoororganisaties, healthcoaches, Forest Forward, ... Neem dus vandaag nog contact op voor een voorstel op maat van jouw bedrijf/organisatie.

We nemen de aanvragen steeds in overweging omdat deze weleens nefaste gevolgen kunnen hebben voor onze fauna en flora. Evenementen met een verwacht aantal deelnemers boven 2000 zijn enkel mogelijk buiten het broedseizoen (01/03 t.e.m. 31/08).  Evenementen kunnen enkel doorgaan na ondertekening van een overeenkomst. Voor het gebruik van de locatie worden onderstaande prijzen aangerekend. 

Noot: Elke organisatie (bedrijf, verening, vzw, eventorganisatie), ... die iets wenst te organiseren binnen de grenzen van ons park, wordt geacht contact op te nemen. Op die manier kunnen we de evenementen spreiden, een gezonde samenwerking opzetten, en elkaar versterken. Het is vanzelfsprekend verboden om zonder toelating in ons park commerciële activiteiten op te zetten. 

Tarieven:

  • Huur terrein ter hoogte van het National Park Visitor Center: 500 euro per halve dag
  • Huur terrein wandelgebied: 650 euro per halve dag

>> Voor kleinere organisaties zijn prijskortingen bespreekbaar.

Alle inkomsten worden aangewend voor natuurbehoud, natuurbeheer of verbetering van de infrastructuur (wandelpaden, banken, bezoekerscentrum, ...)

Opnames

Steeds vaker krijgen we in het Nationaal Park Hoge Kempen de vraag of ons prachtig natuurgebied deel mag uitmaken van filmopnames of fotoshoots. We nemen de aanvragen steeds in overweging omdat deze weleens nefaste gevolgen kunnen hebben voor onze fauna en flora. Filmopnames en fotoshoots kunnen enkel doorgaan na ondertekening van een overeenkomst. Voor het gebruik van de locatie worden onderstaande prijzen aangerekend. Neem contact op voor meer info, en om een aanvraag in te dienen.

Tarieven:

  • Filmopname fictiereeks of film, human interest en amusementsprogramma's: 750 euro per dag 
  • Bedrijfsfilms met commercieel karakter (voor website, sociale media, ...): 800 euro per dag
  • Publiciteit- of reclamespots: 1500 euro per dag
  • Fotoshoot voor commerciële doeleinden: 800 euro per halve dag
  • Fotoshoot voor non-profit doeleinden: 150 euro per halve dag

>> Prijskortingen met betrekking tot mediadeals zijn bespreekbaar, afhankelijk van de opnames.

Alle inkomsten worden aangewend voor natuurbehoud, natuurbeheer of verbetering van de infrastructuur (wandelpaden, banken, bezoekerscentrum, ...)

 

Grondgebied Nationaal Park Hoge Kempen

Perimeter van het Nationaal Park Hoge Kempen op Open Street Maps.

Nationaal Park in 1 minuut