COVID 19-maatregelen:

  • Bekijk hier de Ranger Zomerspecial voor juli en augustus, waarbij je uit 2 soorten activiteiten kan kiezen voor jou en je bubbel.
  • Alle klassieke wandelactiviteiten en reeds gemaakte groepsboekingen worden tot 31 augustus opgeschort. Dit geldt voor zowel de kalenderactiviteiten als voor de geboekte reservaties. Alle groepen die voor deze periode een reservatie geplaatst hadden, zijn gecontacteerd.

Samen met de Rangers kan je op een ontspannen, soms actieve, maar altijd verrassende wijze het Nationaal Park ontdekken. De meeste activiteiten zijn wandelingen, maar je kan ook een Ranger te fiets of paard boeken. Voor mensen met een beperking zijn er aangepaste activiteiten. 

Hoe deelnemen?
  • Activiteitenkalender: elke 1e en 3e zondag van de maand staat een Ranger klaar aan één van de toegangspoorten. Reserveren is niet nodig (tenzij anders vermeld). Je betaalt enkel een kleine deelnameprijs. Klik hier voor de kalender.
  • Boek je eigen Ranger: je reserveert een activiteit uit het aanbod en bepaalt zelf het tijdstip (3 weken op voorhand) en locatie. Meer info: +32(0)89 65 56 51, . Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden.
Voor wie?

De Rangers bieden activiteiten aan voor alle leeftijden en doelgroepen. Moeilijk kiezen? Selecteer hieronder je voorkeur en klik op filter.