National Park Hiking Festival : 03 tot 06 juni 2022

Het volgende meerdaags wandelevent in Limburg staat geprogrammeerd in het Pinksterweekend van 2022: van vrijdag 3 juni tot en met maandag 6 juni in het Nationaal Park Hoge Kempen.
 

We dagen je uit om de volledige trail van 100 km op 4 dagen te wandelen, maar je kan evengoed één van de dag etappes meedoen. We voorzien de transfers, picknicks en – voor de liefhebbers - originele kampeerplekken. Het Nationaal Park heeft heel wat verrassingen in petto: 7 beklimmingen, uitgestrekte heide (zal dan wel niet in bloei zijn), mooie vennen en geurende bossen. Een deel van de opbrengst gaat naar het Nationaal Park Fonds. Je wandelt en steunt ineens het goede doel!

Als compensatie voor de annulering van het event in 2021, lanceren we in de lente en zomer 2021 vijf gloednieuwe lange wandellussten (+20km). Elke maand zullen we één lange wandellus exclusief delen met de fans van het hiking festival. Wil jij ook een exclusieve wandellus ontvangen, én op de hoogte blijven van het Hiking Festival 2022? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief voor het Hiking Festival.

Hiking Festival 2022

Blijf op de hoogte van nieuws over het Hiking Festival 2022